Kristofer Lissledal – ny projektchef

juni 15, 2022 15:32

1 maj tillträdde Kristofer Lissledal tjänsten som ny projektchef hos Sollebrunns Betongelement. Därmed får projektledningsgruppen en efterlängtad avlastning, då det är många projekt i ”pipen” för tillfället.

Kristofer kommer närmast från en liknande tjänst vid Thomas Betong på Ringön i Göteborg.

– Vi ingår ju numera i samma koncern och jag råkade se att Sollebrunns Betong behövde förstärkning på projektledningssidan, varför jag sökte och fick jobbet, berättar Kristofer.

Och att det är en rutinerad kraft, som numera huserar i Magra förstår man när man tittar i hans CV. Tre år på Thomas Betong och dessförinnan 15 år på det som tidigare hette Kynningsruds Prefab.

Hur känns det då?

– Det känns jättebra. Alla är otroligt trevliga och man har verkligen välkomnat mig med öppna armar både på kontoret och ute i produktionen. Här råder en go och familjär känsla – så det kommer att bli bra. Just nu försöker jag skapa mig en bild av hur Sollebrunns Betong jobbar och att komma in i olika rutiner och system.

Vad ska du göra?

– Tidigare har projektledningssidan jobbat både med sälj och projektledning. Nu är tanken att Josef, Sofia och Johan ska fokusera på ”säljet” och att jag tar vid när införsäljningen väl är gjord och därefter sköter den vidare projektledningen, enkelt förklarat.

Vem är då Kristofer Lissledal?

– Jag är 36 år och bor i Mundedal med sambo och tre barn, och ett fjärde på gång. På fritiden är jag engagerad i barnens aktiviteter, typ orientering, fotboll, hockey, simning med mera. Sedan gillar jag att vara ute i skog och natur, och blir det tid över jagar jag gärna också.

Välkommen till Sollebrunns Betongelement!

– Tackar, det här ska bli kul.