Tack och lycka till!

Det säger vi till Magnus Ferm, tidigare försäljningschef vid Sollebrunns Betongelement, när han nu väljer att gå vidare i karriären.

Vad ska du göra nu?
– Jag ska bli platschef hos Ramudden i Uddevalla när det öppnas upp en ny enhet där. Jag fick ett attraktivt och spännande erbjudande, som jag helt enkelt inte kunde säga nej till.

Vad sysslar Ramudden med?
– Man ser sig som en helhetsleverantör och konsult inom arbetsplatssäkerhet i trafikerade miljöer.

Kan du summera din tid vid Sollebrunns Betongelement?
– Oj, det är svårt att få till med några få ord, men det har varit en kul och lärorik tid med många fantastiska projekt. Det har onekligen hänt en hel del här under min period – inte minst vår utbyggnad av anläggningen och vår kapacitetsökning för att möta marknadens behov. Sedan måste jag framhålla alla mina kompetenta medarbetare, som berikat mitt liv. Jag önskar dem alla lycka till i framtiden.

Vi önskar dig detsamma!
– Tackar.


Publicerat

i

av

Etiketter: