Corona – Externt

När vi gick in i 2020 var det ingen som i sin vildaste fantasi kunde förutse det som vi nu står inför. En världsomspännande pandemi med ursprung i Kina. Människor dör och en blöt filt har lagts över ekonomin.

Här i Sollebrunn har vi ännu inte märkt så mycket av Covid-19, projekten rullar på och hittills har vi inte haft några störningar från våra leverantörer eller kunder. Vår uppfattning är också att det är vårt ansvar att hålla hjulen snurrande för att hålla igång ekonomin, ett samhällsansvar viktigt som något.

Självfallet följer vi de riktlinjer som kommer från våra myndigheter, vi har begränsat resor och möten till ett minimum och i fabriken har vi tagit bort personalfrukost, anbefallt ökad handhygien, placerat ut handsprit, avstånd mellan medarbetare, identifierat riskpersoner och så vidare.

Vår inställning är att varje vecka som går med produktion är en vecka närmare slutet på den här pandemin. Vi tror också att det bästa sättet att hantera krisen är att så gott det går jobba på som vanligt.


Publicerat

i

av

Etiketter: