Sommar och semester – tid för reflektion

Jag var inne på ämnet reflektion redan i min jul- hälsning. Handen på hjärtat, visst är det något av en bristvara i våra ständigt uppkopplade liv? Sommar och semester är en utmärkt tid för just reflektion. Ta dig tid att reflektera – det ger ofta nya idéer, lösningar på upplevda problem och ny mental energi.

Vid upprepade tillfällen under den gångna våren har vi fått positiv återkoppling från våra kunder: Bra projektgenomförande, Hög kvalité och finish och Trevlig och kunnig personal är några av de omdömen vi har fått höra. Det är väldigt roligt och vi försöker verkligen att sprida detta till hela vår organisation. Positiv energi ger ringar på vattnet och gör att vi alla anstränger oss lite extra. Visst, någon enstaka gång har nå- gon kund haft klagomål också – men då har vi snabbt och smidigt kunnat åtgärda problemet.

Nästan så att kunden har kommit ut ännu nöj- dare på andra sidan…

Som ledare blir jag stolt när jag får höra om fina insatser från mina medarbetare – det ger mig en god energi.

Nu passar jag på att önska alla våra kunder, samarbetspartner och medarbetare en riktigt skön semester – och väl mött igen i augusti! Om ni mot förmodan inte vet vad ni ska göra på er semester – hör av er till mig, så kommer ni att få några riktigt ”heta” fisketips…

PS. Vi stänger fabriken helt veckorna 28 – 31. Det innebär att vi är igång igen måndag den 5 augusti.

Trevlig sommar! Per Antonsson, VD


Publicerat

i

av

Etiketter: