Vi söker projektledare

Sollebrunns Betongelement befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi har nyligen utökat vår produktionsyta för att möta en allt större efterfrågan. Just därför söker vi en projektledare till vår försäljningsavdelning. Rollen innehåller mycket ansvar men också stor frihet. Du har en administrativ projektledarroll och är stationerad i Magra där du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Arbetet består av:

 • Ta fram kalkyler och offerter
 • Förhandla
 • Hantera avtal
 • Samverka med konstruktörer
 • Aktivt medverka i projekteringsmöten
 • Projektleda leveransprojekt
 • Säkerställa ekonomi och resurser
 • Samverka med underentreprenörer
 • Rapportera status
 • Hantera reklamationer
 • Medverka i marknadsföring
 • Underhålla kundkontakter

Din profil
Vi tror att du har byggteknisk utbildning från högskola eller en bakgrund som exempelvis platschef inom byggsektorn. Alternativt är du en duktig projektledare och har erfarenhet av liknande uppgifter. Det är meriterande om du kan hantera Auto Cad och har ritningslära med dig i bagaget. Du känner dig bekväm med att jobba i Excel. Har du dessutom arbetat med prefabricerade betongelement är det naturligtvis en stor fördel.

Som person är du ordningsam, ansvarstagande och noggrann. Att hålla fastlagda tider är viktigt för dig. Vi ser också att du är flexibel och lösningsorienterad samt har god förmåga att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med kunddialogen och tycker om att skapa långsiktiga relationer.  Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har körkort.

Vår försäljningsavdelning är ett glatt gäng som har nära till skratt och vi värnar om vår laganda. Vill du bli en del av ett företag som befinner sig på en spännande resa och har stora planer för framtiden?

Ansökan via Söder & Co
Välkommen med din ansökan via Söder & Co:s hemsida www.soderco.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Lindquist på telefon 0322-66 68 63 eller e-post jenny.lindquist@soderco.se.


Publicerat

i

av

Etiketter: