Sollebrunns Betongelement önskar en God Jul och Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År!

När jag skriver dessa rader är det bara några veckor kvar till jul. Vädret lämnar en del i övrigt att önska med regn och blåst, men inne lyser ljusstakar och annat julpynt upp vår vardag. Årets jul bjuder på flera lediga dagar vilket ger tid till att umgås med släkt och vänner, göra något roligt eller varför inte läsa en bok.

Julen är också en tid för eftertanke. Vi har det väldigt bra i vårt land. Lyfter vi blicken ut mot världen så ser vi att det kan se helt annorlunda ut – krig, svält och människor som flyr för sina liv. Därför har Sollebrunns Betongelement i år valt att som en liten vänlig gest skänka pengar till UNHCR som är FN:s flyktingorgan. UNHCR ger hjälp till människor på flykt och i nöd.

Vi stänger fabriken torsdagen den 20/12 och öppnar återigen onsdagen den 2/1.

Med detta sagt vill vi som jobbar här passa på att önska dig och dina nära och kära en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År önskar Per Antonsson med personal!


Publicerat

i

av

Etiketter: