Jennie Myrén – ny produktionschef

Jennie Myrén är ny produktionschef på Sollebrunns Betongelement sedan midsommar. Hennes absoluta fokus ligger på förbättringsarbete för att hitta smarta och effektiva arbetsmetoder.

Jennie är 38 år och bor i hus i Vargön med tre barn varannan vecka och fram till anställningen hos Sollebrunns Betongelement har hon varit verksam som produktionschef på företaget Ultramare i Trollhättan. Ultramares inriktning låg på tillverkning av ventilationsfilter för fastigheter. Och nu är det alltså betong som gäller…

– Ja det ska bli spännande. Det kändes direkt när jag kom innanför dörrarna att här råder det en skön stämning så här kommer jag säkert att trivas.

Först av allt vill dock Jennie lära känna verksamheten, dess personal och arbetsmetoder innan det kan bli tal om några förändringar.

– Jag brinner för att driva förbättringsarbete, dvs att finna ut smarta och effektiva lösningar för att optimera produktionen. Det handlar mycket om ett ”leantänk” i botten. Jag vill också motivera och engagera mina medarbetare i förbättringsarbetet.

Och till sin hjälp att komma in i rollen har hon Jimmy Frisk som är garvad i gamet och hon ser gärna ett nära samarbete med just honom.

Jennie är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot industriell ekonomi. En utbildning hon de facto skaffat sig på senare år.

– Jag hade jobbat många år inom Västra Götalandsregionen innan jag bestämde mig för att byta spår och sätta mig i skolbänken igen för ett antal år sedan. Ett val jag aldrig ångrat.

Och nu blir det alltså Sollebrunns Betongelement som får förmånen att dra nytta av Jennies kunskaper.

På fritiden är hon en ivrig löpare, men hon gillar även att dansa bugg och foxtrot. Och med tanke på det så kan man nog räkna med att det blir full fart i produktionen framöver.

Välkommen till Sollebrunns Betongelement!

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter: