Ha en riktigt skön sommar!

I skrivande stund gassar solen från en klarblå himmel. Vi börjar närma oss semestertider och jag hoppas att den här osannolikt varma försommaren inte innebär att våra stundande semesterveckor enbart kommer att innehålla regn och kyla.

Sollebrunns Betongelement kom in i mitt liv i höstas. Redan innan dess märkte jag att det var ett företag med stort hjärta och stolthet och med kunniga medarbetare som vill att kunderna ska få produkter av högsta kvalité och sina leveranser i tid. Den inställningen gillar jag. Nu förstärker vi organisationen på några ställen för att bli ännu vassare och för att vara redo för framtida utmaningar. Detta tillsammans med andra projekt gör 2018 till ett år av konsolidering och förberedelser.

Även om vi verkar i en spännande bransch med högt tempo så hoppas jag att ni alla får några av kopplande veckor med familj och vänner. Det är viktigt att kunna koppla av under semestern för att sedan komma tillbaka fulla av energi. Var ni nu än befinner er när ni kopplar av – i hängmattan, på resan, i snickeriet eller var det nu kan vara – så önskar jag er alla en riktigt fin sommar! Och har du problem med vad du ska hitta på så kan jag alltid rekommendera fiske…

För info: Vi stänger fabriken helt veckorna 28 – 31. Det innebär att vi är igång igen måndagen den 6:e augusti.

Trevlig sommar!

Per Antonsson, VD
Sollebrunns Betongelement, med personal


Publicerat

i

av

Etiketter: