Nu toppar vi laget med två vinnarskallar!

Och det gör vi med ett spännande nyförvärv utifrån och genom att flytta upp en ”egen” produkt. ”Spelarna” i fråga heter Maria Magnusson och Christoffer Ängberg. Maria som är 30 år förstärker oss på kontoret genom att axla en helt ny roll som projektör/konstruktör. Maria är utbildad byggingenjör och kommer närmast från en anställning hos Grundmäklarna i Trollhättan. Hon började sin anställning hos oss i slutet av februari i år.

Hur känns det?
– Jättebra. Det är utvecklande och jag får användning för min utbildning.
Vad gör du?
– Just nu handlar det om att rita och projektera balkonger. Vi får se vad det blir framöver.
Vad gjorde ni där du arbetade förut?
– Vi tillverkade kantelement. Man kan säga att Sollebrunns Betongelements produkter tar vid där våra slutade.
Var bor du och har du någon familj?
– Jag bor i Vårgårda och är singel. Att jag bor i Vårgårda gör också att jag kortar min restid med minst en timma om dagen, vilket är skönt.
Vad gör du när du inte jobbar?
– Då tränar och tävlar jag med min dvärgpinscher i agility. Utöver det läser jag gärna en god bok, umgås med vänner, fotograferar och rör mig ute i skog och mark.

Och nu över till den ”egna” produkten – Christoffer Ängberg, 31 år, som varit på företaget sedan 2005, men för drygt två månader sedan tog över rollen som produktionsledare efter att tidigare ha verkat som gjutare. En utmaning han inte räds.
– Nä, det har gått bra – hittills i alla fall (skratt).
Hur känns det att gå från en i gänget till att bli chef?
– Det är en liten omställning, men jag tycker inte det har varit några större problem. Jag har ju nästan alltid haft en drivande roll med mycket ansvar inom fotbollen. Så mycket jag lärt mig genom fotbollen försöker man ta med sig i in i detta.
Kan man dra fördelar av en sådan roll?
– Absolut. Mycket handlar om att skapa förutsättningar för ett gott resultat genom att bidra med struktur och harmoni och att individanpassa saker och ting.
Vad är din huvudsakliga arbetsuppgift?
– Att få produktionen att flyta så störningsfritt som möjligt.
Var bor du och har du någon familj?
– Jag bor i Alingsås sedan drygt tio år och är singel.
Vad gör du på din fritid?
– Mycket tid går åt till fotboll då jag är både spelande tränare i Holmalunds IF. Fyra till fem pass i veckan handlar det om. I övrigt försöker jag umgås med mina vänner.
Hur trivs du på Sollebrunns Betongelement och vad står företaget för?
– Jag trivs ”görbra”. För mig står Sollebrunns Betongelement för gemenskap. Vi levererar dessutom bra grejer och har därmed gott rykte.

Vi säger välkommen till båda ”nyförvärven” och hoppas på många goa leveranser framöver…


Publicerat

i

av

Etiketter: