Vi söker nu en affärsinriktad och entusiasmerande Verkställande Direktör

Sollebrunns Betongelement AB är ett fristående privatägt företag som startade 1996. Bolaget utvecklar, tillverkar, monterar och levererar betongelement med lösningar när det gäller väggelement, socklar, balkonger, loftgångar, pelare och trappor utifrån kundens behov och önskemål. Vi levererar huvudsakligen inom Sverige men även till Norge. Vi har expanderat kraftigt under senare år och står inför fortsatt expansion i en bransch i stark tillväxt. Bolaget omsätter ca 150 milj SEK och har 70 anställda.

Sollebrunns Betongelement AB verkar som leverantör samt entreprenör på marknaden för prefabricerade betongelement i Sverige. Vi tillverkar de flesta typer av betongelement utifrån kundens behov och önskemål. Vår breda kompetens och erfarenhet i kombination med flexibel tillverkning gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva produkter med korta led- och leveranstider.

Som VD för Sollebrunns Betongelement AB har du ansvaret att på styrelsens uppdrag driva och utveckla bolaget enligt fastställd affärsplan. Du har ansvar för att leda och utveckla verksamheten och förväntas vara starkt marknads- och försäljningsinriktad. Under de senaste åren har vi genomgått ett omfattande internt förbättrings- och utvecklingsarbete i kombination med stabil utveckling av våra kommersiella affärer. Vi söker nu dig som vill vara med oss i vår fortsatta utveckling och som vill leda och styra oss rätt för att nå uppsatta mål. Verkställande Direktör har ett övergripande totalansvar för försäljning, produktutveckling, inköp, personal och ekonomi. Du leder och inspirerar ditt ledningsteam och rapporterar till styrelsen i bolaget.

För detta uppdrag söker vi dig med erfarenhet från projektstyrd industriverksamhet och med dokumenterat goda ledarerfarenheter där du har haft det totala budget och resultatansvaret. Du har utbildning på högskolenivå, troligen civilekonom men med ett intresse för teknik och då i synnerhet byggteknik. Att driva utvecklings- och förändringsarbete samt ständiga förbättringar är en del av ditt arbetssätt. Det är viktigt att du som VD är driven och handlingskraftig i ditt arbete med att utveckla såväl affärer som relationer. Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. En förutsättning för detta är självklart ett intresse för människor och att vilja se personalen utvecklas och trivas i den organisation du driver. Du är en van och trygg ledare som skapar engagemang och trivsel på din arbetsplats och du har förmåga att inspirera till utveckling och ansvarstagande i din organisation. Verksamheten i Sollebrunn styrs av lagar och miljökrav varför det också är bra om du har kunskap inom det området.

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Tveka inte att sända oss din intresseanmälan eller kontakta någon av nedanstående konsulter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Anne Palmgren tfn 0707-12 72 22 eller Roger Johansson tfn 0708-81 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se 

Välkommen med din ansökan!


Publicerat

i

av

Etiketter: