Ny trio som förstärker i produktionen

På kort tid har vi anställt ytterligare tre personer hos oss på Sollebrunns Betong. Denna gång handlar det om tre killar som förstärker ute i produktionen. Nedan får du lära känna dem lite bättre. 

Peter Hultqvist
Peter har varit hos oss sedan i juli då han kom in i bilden via bemanningsföretaget Söder & Co. Peter är 43 år, bor i Alingsås och är singel. Han är utbildad bilmekaniker och kommer närmast från en anställning hos Alingsjö Bilservice och dessförinnan Eskils Tryckeri där han jobbade i tolv år. Innan dess jobbade han bland annat på Lindex. Peter är en inbiten handbollsfantast med årskort till AHKs alla hemmamatcher. Sport i allmänhet är ett stort intresse och han spelar gärna innebandy men diggar också musik. Hos oss är han framför allt verksam i måleriet där han stortrivs – mycket tack vare varierande arbetsuppgifter och alla ”sköna” människor, som han uttrycker det.

Christoffer Frisk
Christoffer är en genuin Sollebrunnskille som fortfarande bor hemma hos mamma och pappa (en pappa som för övrigt även han jobbar på företaget…). Christoffer som är 19 år spelar gärna fotboll i Sollebrunns AIK där han agerar vindsnabb yttermittfältare. För att bli än snabbare och starkare gillar han även att ”gymma”.

Dagtid är han verksam i nedre A-hallen med att tillverka sandwichväggar, balkonger och innerväggar, något han trivs mycket bra med och har gjort sedan han började sin anställning för över sju månader sedan. Innan dess var han ett kort tag på Beijers.

Joakim Olausson
Joakim, 21 år, är från Alingsås där han just är i färd med att inreda sin första lägenhet. Han har jobbat på företaget (i smedjan) ett år i april och nyligen gick han en svetsutbildning som han klarade med bravur. Joakim gillar att resa och närmast på tur står en tripp till Milano för att se fotbollsderbyt mellan Inter och Milan. På sikt står en resa till USA högt upp på önskelistan. Tidigare har han spelat en hel del fotboll i såväl Holmalunds IF som Alingsås IF. Ett rykte gör nu gällande att SAIK ”ligger på” intensivt för en påskrift…


Publicerat

i

av

Etiketter: