Lyckat mässdeltagande

Närvaron med egen monter på jobbmässan Mötesplats 2017 gav positiva erfarenheter och värdefulla kontakter för framtiden. Det menar Fredrik Lärnefjord som själv befann sig i montern mest hela dagen för att möta mässbesökarna.

– Intresset var stort och vi fick en hel del seriösa kontakter. Med oss hem i bagaget hade vi ett 15-tal CV som vi nu ska kika vidare på.

Sollebrunns Betongs primära skäl till att närvara på mässan var framför allt i egenskap av stor arbetsgivare i kommunen, men även för att hitta kompetent folk till produktionssidan där man kontinuerligt har behov av yrkeskunniga medarbetare. Och om man får tolka Fredrik rätt så var det ”check” på båda dessa punkter.

Återstår nu att se om det kan bli tal om någon anställning framöver…


Publicerat

i

av

Etiketter: