Mötesplatsen 2017 – en riktigt ”jobbig” mässa

Den 10 mars arrangeras mässan Mötesplats 2017 på Estrad Alingsås – och på plats med en monter finns vi på Sollebrunns Betongelement. Mötesplats 2017 är en jobb- och utbildningsmässa med fokus på rekrytering, utbildning och företagande. Mässan har som ambition att skapa en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande inom många olika branscher och kompetensnivåer. Mässan vänder sig till arbetsgivare som nu eller i framtiden kan ha behov av att rekrytera medarbetare och även till reguljära utbildningssamordnare inom olika yrkesutbildningar. Mässans målgrupp är arbetssökande inom alla yrkeskategorier, studerande på gymnasier och högskolor samt de som har ett jobb men funderar på nästa steg i karriären.

Personer som kanske vill byta bransch, studera vidare eller bara är nyfikna på hur arbetsmarknaden av idag ser ut.

– Vi finns på plats av två skäl – dels för att visa upp oss som företag och stor arbetsgivare i kommunen, dels för att scanna av marknaden för att hitta specifika kompetenser som vi kontinuerligt är i behov av, säger Håkan Hagwall.

Just nu är Sollebrunns Betong framför allt intresserade av att hitta hantverkskunniga snickare, gjutare, svetsare, smeder med flera.

2016 års mässa slog rekord med 50 utställare och 2060 besökare. Hela 260 speedintervjuer genomfördes på plats.

Så hjärtligt välkommen till vår monter på Estrad Alingsås fredag 10 mars kl 11-16!


Publicerat

i

av

Etiketter: