Vi firar 20 år i branschen

1996 grundades Sollebrunns Betongelement, varför vi i år firar 20 år i branschen. Vårt åtagande har utvecklats från ”Fri leverans av element i mindre omfattning” till entreprenader av kompletta prefab-stommar. Första ordern kom från Växjö och bestod av några få balkongplattor till ett ordervärde av 23 000 kronor minns Jimmy Frisk, som är en av de fem som har funnits med i verksamheten ända sedan starten för tjugo år sedan. Idag uppgår de största orderna till runt 50 miljoner kronor. 1996 göts cirka 25 ton betong per arbetsdag – mot 150 ton idag. Och årsomsättningen har ökat mer än 20 gånger sedan starten medan antalet anställda har vuxit från 10 till 75 innevarande år.

Jubileet firades av personal med respektive på Lumber och Karle i Vedum i början av september. Där bjöds det på en trerätters middag med underhållning och dans och totalt deltog ett hundratal personer.

– En fantastiskt trevlig kväll då vi såg till att ge tillbaka lite till vår trogna personal för ett gott arbete. Nu tar vi sats mot 20 nya spännande år inom betongbranschen, skrattar Johan Ribbing som ingick i festkommittén.

_mg_6005 _mg_6136


Publicerat

i

av

Etiketter: