Joel – en snickare i form…

Vi hälsar Joel Ekblad välkommen i gänget. Han började hos oss i augusti förra året och är från och med 4 februari tillsvidareanställd på företaget. Joel är 20 år och bor tillsammans med sin flickvän i Nossebro.

Hur hamnade du på Sollebrunns Betong?

– Jag fick ett tips från en kompis som jobbar i smedjan om att man sökte folk i snickeriet. Jag var då precis uppsagd från ett annat ställe där jag jobbat som ”betongare”. Jag blev kallad till en anställningsintervju och på den vägen är det.

Vad gör du?

– Jag jobbar som formsnickare vilket passar mig som hand i handske då jag är utbildad snickare från gymnasiet.

Hur trivs du?

– Jättebra. Trevligt folk och roliga arbetsuppgifter.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Det blir en hel del idrott. Bland annat spelar jag innebandy i Sollebrunns AIK sedan något halvår tillbaka. Fotboll spelade jag i Edsvära FF under förra säsongen, men nu ligger man på mig från SAIKs sida så vi får väl se hur det blir framöver…


Publicerat

i

av

Etiketter: