Positiv press för Sollebrunns Betong

Nyligen utkom branschtidningarna Stockholms Bygg & Fastighetsmarknad och Fastighetsfakta som är en tidning som ges ut över hela Sverige. I båda dessa utgåvor finns Sollebrunns Betong med i projekt som lanseras på förstasidorna med bild och rubrik. I Stockholm handlar det om Tollaren som är en ny skärgårdsstad i Saltsjö-Boo och där Sollebrunns Betong levererat kompletta betongstommar till flerbostadshus för NCCs räkning. I det andra fallet handlar det om ”fräcka” fasader i Norra Djurgårdsstaden där man jobbat med en mix av olika arkitekter för att skapa en modern och spännande arkitektur. Alla hus är lika höga, men har vitt skilda uttryck. Sollebrunns Betong har varit delaktiga i kvarteret Söderåsen som inrymmer 142 små student- och forskarlägenheter. Till detta projekt har Sollebrunns Betong levererat fasadelement, balkonger och loftgångar i infärgad betong.


Publicerat

i

av

Etiketter: