Ny logotyp för att svara upp mot vår vision

Sollebrunns Betongelement har fått en ny och mer modern logotyp.

– Vi kände att det låg rätt i tiden och att den nya logotypen på ett bättre sätt svarar upp mot vår vision att genom förverkligandet av ett energi- och underhållssnålt boende vara en del av Sveriges framtida byggsystem, säger Håkan Hagwall, VD Sollebrunns Betongelement.

Utöver själva moderniseringen så ska logotypen vara tidlös och utstråla tyngd och trovärdighet. Genom att nyttja den befintliga röda färgen och behålla samma namn så bevaras alla goda värden från tidigare.

– Vi hoppas också genom nyordningen få än mer kraft i våra ledord som är Engagemang, Kvalitet och God arbetsmiljö och som är något som ska komma våra kunder till godo i vårt dagliga arbete, säger Håkan Hagwall.


Publicerat

i

av

Etiketter: