Ny hemsida – med ett tydligare erbjudande

Som du förhoppningsvis märker så kan vi på Sollebrunns Betongelement nu stolta presentera vår nya hemsida. En hemsida som har ett tydligare kundfokus än tidigare. Detta bland annat genom att vi lyfter fram vårt erbjudande på ett mer överskådligt sätt. Under rubriken Erbjudande har vi delat in våra produkter/tjänster i Stommar, Väggar, Pelare, Bjälklag, Trappor och Balkonger, vilket vi hoppas ska vara till hjälp för dig som betraktare att hitta rätt. Vi har lagt stort fokus på att visa våra olika referensjobb för att skapa förståelse för vilken typ av jobb vi är inblandade i.

Vi hoppas också kunna sprida lite relevant information om vilka vi är och vad vi står för. Givetvis är du hjärtligt välkommen att höra av dig för att få veta mer om oss och vad vi kan vara dig behjälplig med.
Välkommen till ”nya” Sollebrunns Betongelement.


Publicerat

i

av

Etiketter: